10 march 2016, 15:55 views 5478
Limitatoare de viteză pe întreaga lățime a drumurilor
10 march 2016, 15:55 views 5478

Limitatoare de viteză pe întreaga lățime a drumurilor

Limitatoare de viteză sau cum sînt numite "polițiști culcați" din Chișinău vor fin instalați pe întreaga lățime a drumului.

Acest lucru l-a declarat viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu. Autoritățile orașului au de gînd să facă acest lucru, deoarece mulți șoferi înconjoară, pur și simplu, limitatoarele de viteză pe banda opusă, expunîndu-se pericolului atît pe ei, cît și pe ceilalți participanți la trafic.

Administrația orașului intenționează să realizeze ideea în anul 2017.

"Anul acesta nu avem resurse financiare" − a declarat Grozavu, adăugînd că − în cazul în care iarna va fi puțină zăpadă, limitatoarele de viteză vor rămîne pe drumuri, în caz contrar, acestea vor fi demontate, pentru ca să poată lucra echipamentul de deszăpezire".

Potrivit spuselor lui Grozavu pentru instalarea limitatoarelor de viteză pe întreaga lățime a drumurilor, autoritățile orașului vor trebui să aloce în acest scop un buget dublu.

Source: actualitati.md

Keywords:

viteza , drum , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
142 locuitori

Botnăreştii Noi este un sat din cadrul comunei Chirca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Botnăreştii Noi a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.