Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 octombrie 2016, 15:55 views 5472
Limitatoare de viteză pe întreaga lățime a drumurilor
03 octombrie 2016, 15:55 views 5472

Limitatoare de viteză pe întreaga lățime a drumurilor

Limitatoare de viteză sau cum sînt numite "polițiști culcați" din Chișinău vor fin instalați pe întreaga lățime a drumului.

Acest lucru l-a declarat viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu. Autoritățile orașului au de gînd să facă acest lucru, deoarece mulți șoferi înconjoară, pur și simplu, limitatoarele de viteză pe banda opusă, expunîndu-se pericolului atît pe ei, cît și pe ceilalți participanți la trafic.

Administrația orașului intenționează să realizeze ideea în anul 2017.

"Anul acesta nu avem resurse financiare" − a declarat Grozavu, adăugînd că − în cazul în care iarna va fi puțină zăpadă, limitatoarele de viteză vor rămîne pe drumuri, în caz contrar, acestea vor fi demontate, pentru ca să poată lucra echipamentul de deszăpezire".

Potrivit spuselor lui Grozavu pentru instalarea limitatoarelor de viteză pe întreaga lățime a drumurilor, autoritățile orașului vor trebui să aloce în acest scop un buget dublu.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

viteza , drum , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.