21 november 2016, 12:20 views 4729
Primăria caută brad
21 november 2016, 12:20 views 4729

Primăria caută brad

Primăria Capitalei este în căutarea unui brad de Crăciun pentru a fi amplasat în centrul Capitalei. Subiectul a fost discutat azi în cadrul ședinței Primăriei.

Dorin Chirtoacă a spus că este nevoie de un pom de la cineva pe care îl deranjează acasă, iar acesta nu ar trebui să fie mai mare decît cel anul trecut.

„Avem 4 oferte dar încă le analizăm. Peste cîteva zile ne vom decide pe care îl alegem", au spus responsabilii de la "Spaţii verzi".

Tot la tema pregătirilor de Crăciun Chirtoacă s-a arătat nemulțumit de implicarea serviciilor responsabile, declarând pe o notă reproşativă: „Matincă o să mă apuc eu de tîrgul de Crăciun".

Source: deschide.md

Keywords:

Chisinau , brad , Crăciunul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.