23 november 2016, 15:30 views 4472
Arborii din Piața Marii Adunări Naționale sînt defrișați (Foto)
23 november 2016, 15:30 views 4472

Arborii din Piața Marii Adunări Naționale sînt defrișați (Foto)

În Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău se defrișează în acest moment mai mulți arbori. Potrivit șefului Asociației Spații Verzi, Eliferii Haruță, contactat telefonic de Realitatea.md, copacii sunt tăiați pentru că au rădăcini slabe.

Eliferii Haruță susține că tot azi, în locul copacilor tăiați vor fi plantați alții noi, cu talie înaltă și coroana rotundă, de specie frasin.

În total vor fi defrișați 18 arbori și alți 20 vor fi plantați în loc.

De asemenea, potrivit șefului de la Spații Verzi, în această perioadă vor fi defrișați și câțiva arbori din Grădina Publică Ștefan cel Mare, care tot vor fi înlocuiți cu puieți.

Menționăm că la începutul lunii noiembrie și de pe strada Gavriil Bănulescu-Bodoni au fost scoși mai mulți copaci, iar ulterior, au fost plantați în loc puieți de tei.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

copac , Chisinau , centru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2233 locuitori

Şişcani este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drojdieni și Şişcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2233 de oameni. Satul Șișcani a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.