12 october 2018, 11:43 views 7999
Codreanu despre șoferii care s-au parcat pe bd. Ștefan cel Mare
12 october 2018, 11:43 views 7999

Codreanu despre șoferii care s-au parcat pe bd. Ștefan cel Mare

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că implementarea proiectului de delimitare a trotuarelor de pe bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfînt cu piloni, pentru a face imposibilă parcarea mașinilor, nu a fost finalizat încă, așa că, deocamdată, șoferii cu tupeu pot să intre pe trotuar și să-și parcheze automobilele neregulamentar.

„Poza este făcută lîngă cinematograf, unde, pe lateral, oamenii pot să intre să parcheze. Cînd va fi finalizat proiectul, nu va mai fi posibil nici pe lateral să intri pe partea de trotuar. Dar am văzut săptămîna trecută că s-au „hîtrit" să intre să parcheze și în fața bibliotecii B. P. Hasdeu, la fel, de pe partea laterală. Aici, împreună cu INP vom lucra ca să nu admitem cazurile respective. Noi nu vom putea delimita fiecare trei metri pătrați de trotuar pentru că oricum trebuie să rămînă spațiu și pentru pietoni", a comentat Ruslan Codreanu.

Amintim că, acum două săptămîni, municipalitatea a început să monteze pe trotuarele de pe bd. Ștefan cel Mar piloni care să nu permită parcarea automobilelor. Totuși, unii șoferi s-au încumetat să parcheze lîngă acești piloni.

Source: tv8.md

Keywords:

Chisinau , parcare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
2359 locuitori

Crasnoarmeiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tălăiești și Crasnoarmeiscoe. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2359 de locuitori. Satul Crasnoarmeiscoe a fost menționat documentar în anul 1490 cu denumirea Tălăiești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.