06 february 2019, 14:30 views 15057
În parcurile Chișinăului vor apărea toalete publice
06 february 2019, 14:30 views 15057

În parcurile Chișinăului vor apărea toalete publice

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că în parcurile Capitalei se vor construi opt toalete publice noi. Codreanu a spus că primele trei dintre acestea vor fi gata în luna iulie.

„Starea insalubră, mizeria și mirosului îngrozitor din veceurile publice impun oamenii să le evite atunci cînd se plimbă prin parcuri. Această stare de lucruri nu va mai dura însă mult", a promis primarul în postarea făcută publică pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că un contract în privința construcției celor 8 toalete publice noi a fost deja semnat, iar noile WC-uri urmează să fie instalate în următoarele parcuri:

Parcul "La izvor" – 2

Parcul "Rîșcani"- 2

Parcul "Valea Morilor" – 2

Parcul "Valea "Trandafirilor" – 1

Parcul "Alunelul" – 1

Primarul a promis că primele trei WC-uri vor fi gata în luna iulie, iar pe parcursul anului vor fi instalate toate cele 8 planificate.

Source: diez.md

Keywords:

Chisinau , parc

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
648 locuitori

Goian este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goian și Iagorlîc. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Dubăsari și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Goian alcătuia 648 de oameni în anul 2011. Satul Goian a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.