Mergi spre compartimentul: Cultura
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9430
Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9430

Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)

Andreea Culai este o elevă în clasa a 8-a a liceului Onisifor Ghibu din Chisinău și datorită talentului său și a muncii enorme pe care o depune pentru a-și realiza visele, tînăra reușește să ne ducă faima în lume.

Zilele trecute, adolescenta a participat la un faimos concurs de muzică pop și s-a clasat în topul cîștigătorilor.

Andreea Culai face canto de doi ani, iar pe lîngă asta mai face ore de solfegiu și pian. Eleva a participat la mai multe concursuri importante de muzică atît naționale, cît și internaționale, ocupînd mereu locuri de frunte. Recent, în Italia a avut loc concursul International Microfono D'oro, iar Andreea a reușit să impresioneze juriul și a intrat în topul cîștigătorilor, ocupînd locul trei și revenind acasă cu un nou trofeu.

Festivalul Internațional Microfono D'oro Italia organizat de maestrul de canto-pop Rocco Palazzo a avut în juriu persoane importante din industria muzicală europeană.

Președintele juriului a fost maestrul Enzo Campagnoli dirijorul orchestrei Sanremo, fiind și vocal coach a nenumărate emisiuni în televiziunile Rai și Mediaset Italia. Pe Andreea a susținut-o și membrul juriului Gabriela Șerban care este referent pe Romania al festivalului și organizator al Festivalului Internațional de Canto Pop BUCHAREST IN MUSIC.

Obținînd bronzul, Andreea a mai semnat un Contract Discografic cu Divas Music Production și, și-a asigurat o prezentare la audițiile X Factor din 2019.

Admiră în video prestația Andreei în concurs:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

elevi , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
597 locuitori

Alexeuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mici, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 597 de oameni. Satul Alexeuca a fost menționat documentar în anul 1852.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.