Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
02 februarie 2015, 11:45 Sărbători şi obiceiuri views 10877
Oferte pentru moldoveni de 14 februarie
Foto: invisibleon.ru
02 februarie 2015, 11:45 Sărbători şi obiceiuri views 10877

Oferte pentru moldoveni de 14 februarie

Am intrat în luna dragostei, iar majoritatea cuplurilor îşi fac planuri pentru ziua de 14 februarie. Agenţiile de turism, patronii localurilor, dar şi centrele comerciale vin cu oferte tentate de Ziua Îndrăgostiţilor.

Internetul abundă în oferte pentru 14 februarie. Cei care doresc să sărbătorească Ziua îndrăgostiţilor în munţii Carpaţi din România, vor plăti în medie 160 de euro pentru două persoane.

Oferta include transportul tur-retur, asigurarea medicală, cazarea pentru două nopţi şi trei zile, dar şi micul dejun.

În schimb cei care vor să petreacă în Egipt ar trebui să achite în jur de o mie de euro pentru două persoane. Pachetul include zborul, cazarea, asigurarea medicală, dar şi trei mese pe zi.

Îndrăgostiţii care vor să se odihnească în ţări exotice, precum insulele Maldive, vor plăti pentru două persoane aproximativ şase mii de euro.

Pentru cei care vor să-şi răsfeţe jumătatea cu proceduri de relaxare, saloanele SPA din capitală vin şi ele cu oferte speciale. Astfel, 30 de minute de masaj, jacuzzi cu aromă de ciocolată costă 60 de euro pentru două persoane.

Şi restaurantele au un program special pentru seara de 14 februarie. Cina romantică pentru două persoane, servită la lumina lumânărilor, cu trandafiri şi muzică va costa până la 70 de euro.

Iar o cazare în cameră dublă, într-un hotel din capitală, cu micul dejun inclus costă60 de euro.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
547 locuitori

Acui este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 547 de oameni. Satul Acui a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.