Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
28 august 2017, 15:45 Sărbători şi obiceiuri views 5855
96 de localități își sărbătoresc astăzi hramul
28 august 2017, 15:45 Sărbători şi obiceiuri views 5855

96 de localități își sărbătoresc astăzi hramul

Astăzi, polițiștii se vor afla în mijlocul cetățenilor pentru a asigura securitatea publică la o serie de manifestări cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării hramului în 96 de localități din țară.

Totodată, Poliția va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere atît pe drumurile naționale cît și pe cele locale.

Totodată, tuturor cetățenilor le este recomandat să respecte legislaţia iar posesorii de arme să nu pună în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor, copiii să fie supravegheați pentru a evita orice risc (dispariții, accidente de circulație, etc.).

Poliția recomandă soferilor să nu conducă autovehiculele în stare de ebrietate sau cu viteză excesivă, să evite altercațiile cu alți participanți la evenimentele publice și să fie atenți la bunurile personale.

În caz de urgență, apelați numărul 902 sau adresați-vă cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de cîte ori sesizați situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sarbatoare , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
5525 locuitori

Ciorescu este un sat şi comună în componenţa municipiului Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ciorescu, Goian și Făureşti. Satul Ciorescu este situat în centrul Moldovei, la o distanță de 14 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Ciorescu constituia 5525 de locuitori. A fost menționat documentar la sfîrșitul secolului al XIX-lea

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.