Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 iulie 2014, 14:37 Natura şi turismul views 32517
Moldovenii pot vizita Australia și Noua Zeelandă cu viza unică
Foto: gmoseralini.org
14 iulie 2014, 14:37 Natura şi turismul views 32517

Moldovenii pot vizita Australia și Noua Zeelandă cu viza unică "Trans-Tasman"

"Trans-tasman" – viza unică, cu care puteți vizita Australia și Noua Zeelandă în februarie și martie 2015 va fi accesibilă pentru fanii cricketului.

Potrivit comunicatului Departamentului deImigrare și Cetățenie al Australiei, hotărîrea de a simplifica formalitățile de acordare a vizelor a fost luată de către prim-miniștrii celor două țări în ajunul Cupei Mondiale de Cricket care va avea loc în februarie-martie anul viitor.Turneul are loc la fiecare patru ani și adună un număr impresionant de echipe de jucători și fani din întreaga lume. De această dată, participanții și spectatorii campionatului vor putea să participe la concursuri în cele două ţări-gazde cu o sigură viză.

"Australia și Noua Zeelandă lucrează ca acordul să intre în vigoare, cît mai curînd posibil", se spune în comunicatul Departamentului.  La momentul de față, în cazul în care doriți să vizitați Australia și Noua Zeelandă, va trebui să obțineţi o viză în fiecare dintre aceste țări". Condițiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

viza , Australia , Noua Zeelanda , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
226 locuitori

Iliciovca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Drochia și la 193 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 226 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.