Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 decembrie 2015, 11:15 Turismul în Moldova views 7328
Moldova – cea mai promițătoare destinație pentru turiștii din Rusia
28 decembrie 2015, 11:15 Turismul în Moldova views 7328

Moldova – cea mai promițătoare destinație pentru turiștii din Rusia

Republica Moldova a fost recunoscută drept cea mai promițătoare destinație pentru turiștii ruși în anul 2016, informează NOI.md. Lista celor mai actuale destinații pentru cetățenii din Rusia în anul viitor a fost întocmită de sistemul de căutare rapidă a biletelor de avion Skyscanner în baza datelor statistice din ultimii ani. Astfel, datele Skyscanner privind rezervările din ultimii trei ani arată că în ratingul celor mai preferate 100 de destinații ale turiștilor ruși, în anii 2013-2015, Moldova a avut cea mai spectaculoasă urcare – cu 27 de poziții. Skyscanner a numit țara noastră una dintre cele mai promițătoare direcții în anul 2016. Popularitatea Moldovei a crescut în urma mai multor factori: curse aeriene directe, intrarea fără vize, lipsa barierei lingvistice, dar și creșterea interesului rușilor față de odihna culturală și gastronomică.

Pe locul doi după creșterea ratingului în ultimii trei ani se află Sri Lanka, care a urcat 11 poziții. Locul trei este împărțit de Georgia și Insulele Maldive, cu cîte 8 urcări în top.

Din lista celor mai promițătoare destinații turistice în anul 2016 fac parte unele destinații atractive și ieftine din Europa (Lituania, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, România), Cipru, Canada, Japonia, Cambogia și Iran.

 

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

turism , Moldova , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.