Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 aprilie 2016, 16:15 Turismul în Moldova views 44654
Lazy Penguins: Zece peisaje de poveste din Moldova (Foto)
19 aprilie 2016, 16:15 Turismul în Moldova views 44654

Lazy Penguins: Zece peisaje de poveste din Moldova (Foto)

Moldova este una dintre cele mai mici țări din Europa, dar este considerată de mulți ca fiind o bijuterie ascunsă a continentului. În rubrica „10 Places That Look Like They've Been Taken Out Of Fairy Tales" a site-ului Lazy Penguins, jurnaliștii străini au selectat cele mai frumoase locuri din țara noastră, care sunt, mai mult sau mai puțin, asemănătoare cu cele din povești.

„Este adevărat că datorită dimensiunii mici a Moldovei, nu sunt foarte multe locuri de vizitat, însă chiar și cele puține sunt minunate. Astăzi vom arunca o privire la aceste locuri special amenajate ale unei țări care ar fi destinația perfectă pentru o călătorie. Partea bună este că datorită dimensiunii mici a Moldovei, veți avea suficient timp să explorați locurile propuse. În plus, călătoria nu vă va costa foarte mult, Moldova având prețuri relativ mici", scriu jurnaliștii de la Lazy Penguins.

Parcul din Chișinău

Căpriana

Lacul înghețat, Chișinău

Cetatea Sorocii

Râul Nistru

Mileștii Mici

Cimișlia

Râul Răut

Orhei

Reamintim că informații exhaustive despre zonele geografice ale Moldovei, rezervațiileresursele acvaticeflora și fauna Moldoveiturismul în Moldova,localitățile Moldovei și diasporei pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL al proiectului moldovenii.md.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

turism , Moldova , natura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.