Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 august 2017, 17:00 Natura şi turismul views 5331
Moldovenii care merg în Qatar vor obține vize în aeroport
16 august 2017, 17:00 Natura şi turismul views 5331

Moldovenii care merg în Qatar vor obține vize în aeroport

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Statului Qatar, Ahmad Al-Hamadi, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Cei doi oficiali au examinat stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale în contextul marcării în anul acesta a 20 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Qatar şi au pledat pentru intensificarea dialogului politic, extinderea cooperării în domeniul comercial-economic, social şi cultural, precum şi consolidarea cadrului juridic bilateral. Un alt subiect discutat în cadrul întrevederii s-a referit la ultimele evoluții în regiunea Golfului Persic.

De asemenea, viceministrul Darii a salutat decizia autorităților qatareze de a permite intrarea cetățenilor Republicii Moldova în Statul Qatar pe bază de viză obținută la sosirea pe aeroportul din Doha.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

turism , viza , aeroport , Qatar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1621 locuitori

Cuhureştii de Sus este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Unchiteşti, Cuhureştii de Sus și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1621 de oameni. Satul Cuhureștii de Sus a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.