Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 octombrie 2017, 17:15 Turismul în Moldova views 7918
Moldova – în topul destinațiilor turistice pentru 2018
05 octombrie 2017, 17:15 Turismul în Moldova views 7918

Moldova – în topul destinațiilor turistice pentru 2018

Publicația americană New York Post a scris că țara noastră ar fi în topul destinațiilor turistice pentru 2018, potrivit Intrepid Travel, care a plasat Moldova alături de San Marino.

Publicația notează că „Moldova este, de fapt, unul dintre cei mai de seamă producători de vin din lume, cu o colecție incredibilă de beciuri, care tocmai te strigă să vii să le vizitezi. Spre deosebire de celelalte regiuni vinicole celebre, cum ar fi Toscana în Italia sau Bordeaux în Franța – sau locuri precum dealurile Adelaide sau Marlborough din Insula de Sud din Noua Zeelandă – a rămas în mare parte o țară neatinsă încă și nevăzută."

New York Post amintește și de Sărbătoarea Națională a vinului: „Dacă intenționați să faceți o vizită în Moldova, vă sugerăm această perioadă pentru anul viitor. Perioada în care se sărbătorește Ziua Națională a Vinului, o sărbătoare a tot ce se poate de băut, cu autobuze gratuite care te duc la vinării. Ce grijuliu."

Sursa: altfel.md

Cuvinte cheie:

Moldova , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2795 locuitori

Mitoc este un sat şi comună din raionul Orhei. Mitoc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2795 de oameni. Satul Mitoc a fost menționat documentar în anul 1659.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.