Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 septembrie 2021, 11:30 Natura şi turismul views 2257
Unde și în ce condiții se pot deplasa moldovenii, fără a sta în carantină
12 septembrie 2021, 11:30 Natura şi turismul views 2257

Unde și în ce condiții se pot deplasa moldovenii, fără a sta în carantină

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău a actualizat lista țărilor în care cetățenii Republicii Moldova pot călători, fără a sta în carantină, însă, doar dacă dețin certificatul de vaccinare anti-coronavirus ori dacă prezintă dovada testului negativ.

Potrivit MAEIE, datele pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sînt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sînt colectate din surse naționale autorizate și publice fiind publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19” pe site-ul oficial al MAEIE.

Pentru a obține mai multe informații, cetățenii care dispun de dubla cetățenie, a unui stat membru al UE, sînt îndemnați să consulte adițional și datelor operative privind menținerea sau ridicarea măsurilor restrictive pentru țara al cărei cetățean este acesta, în baza dublei cetățenii.

Lista integrală a țărilor o găsiți AICI.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2860 locuitori

Negureni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobruşa, Negureni și Chersac. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Negureni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.