Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 ianuarie 2012, 12:55 Diaspora moldovenească views 6438
04 ianuarie 2012, 12:55 Diaspora moldovenească views 6438

Moldoveanca Anna Lesko a fost la un pas de moarte

Potrivit presei din România, interpreta moldoveancă Anna Lesko a văzut moartea cu ochii în noaptea de Revelion, după ce mașina în care se afla a fost la un pas să fie implicată într-un grav accident.  

Anna Lesko și dansatoarele ei se aflau în mașină de Revelion, cînd șoferul autovehicului, care circula cu peste 100 de kilometri pe oră, a evitat în ultimul moment un accident.  Artista venea de la Tîrgoviște unde avusese un show, spre București, unde urma să participe la un altul.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.