Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 iulie 2017, 14:45 Diaspora moldovenească views 8166
O tînără cu rădăcini moldovene e model de succes la Dubai
24 iulie 2017, 14:45 Diaspora moldovenească views 8166

O tînără cu rădăcini moldovene e model de succes la Dubai

Despre identitatea eroinei acestui articol am aflat întîmplător, în cadrul unui interviu recent, oferit de hairstylista Aliona Chiron, care a participat recent la competiția World Beauty Championship 2017, organizată la Dubai. Modelul Alionei a fost, în acel concurs, o fată ale cărei rădăcini se trag din Republica Moldova!

„În acest an, am avut şansa să particip în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe World Beauty Championship 2017 – ediţie care în acest an a avut loc la Dubai, pe data de 12 mai. Au participat 38 de echipe din 20 de ţări. Posibilitatea de a reprezenta Moldova a fost o onoare pentru mine. Mă bucur că am avut oportunitatea să concurez la Campionatul Mondial de Frumusețe din 2017 și să-mi prezint talentul şi aptitudinile.

Modelul meu a fost Luba Didenko. Bunicul ei a fost din Moldova, fiind deportat apoi în Kazahstan, unde s-a căsătorit. Părinții ei sînt deja din Kazahstan, iar acum 25 de ani s-au mutat cu traiul la Dubai" – ne-a spus atunci Aliona Chiron.

Răscolind prin descrierea Lubei Didenko, într-adevăr nu vom găsi nimic menționat de Republica Moldova. Aflăm în schimb că frumoasa brunetă și-a făcut studiile la Cambridge International School, dar și la Regent's Business School London, fiind stabilită acum la Dubai, unde se afirmă part-time în industria modei. Pentru curioși, Luba menționează faptul că nu se află într-o relație.

La început de 2017, Lubov Didenko a devenit Ms. Star Hunt 2017, obținînd titlul de învingătoare în cadrul competiției Dubai Outlet Mall's Star Hunt 2017. În știrile despre acel concurs, Luba e prezentată ca și fiind rusoaică.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

diaspora , moldoveanca , Dubai , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769–1774
Populația:
1213 locuitori

Popencu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirov, Vladimirovca, Popencu și Zăzuleni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Popencu alcătuia 1213 oameni în anul 2012. Satul Popencu a fost menționat documentar între anii 1769 – 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.