Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 septembrie 2018, 14:45 Diaspora moldovenească views 7970
În atenția moldovenilor din Canada
03 septembrie 2018, 14:45 Diaspora moldovenească views 7970

În atenția moldovenilor din Canada

Atenţionare de călătorie. Canada – stare de urgență prelungită pentru incendii de pădure.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada urmează să țină cont că, în conformitate cu datele comunicate de autoritățile canadiene, starea de urgență din provincia British Columbia, privind incendiile de pădure, a fost prelungită pînă la data de 12 septembrie 2018.

Se recomandă evitarea călătoriilor în ariile afectate de aceste incendii. Informații actualizate despre evoluția incendiilor pot fi accesate la pagina dedicată https://www.facebook.com/BCForestFireInfo.

Cetățenii moldoveni, afectați de situația de atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Canada

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

avertizare , Canada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.