Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 aprilie 2013, 11:51 Diaspora moldovenească views 12419
15 aprilie 2013, 11:51 Diaspora moldovenească views 12419

Moldoveanul Grigore Alhazov evoluează cu succes la „Ce? Unde? Cînd?”

Echipa intelectualilor în care joacă reprezentantul Republicii Moldova, Grigore Alhazov, a cîștigat prima ediție a sezonului de primăvară al jocului „Ce? Unde? Cînd?” de la Moscova, informează UNIMEDIA.

Echipa intelectualilor a cîștigat cu scorul de 6:2. Cetățeanul moldovean a reușit să răspundă corect la întrebarea despre vizita liderului cubanez, Fidel Castro, în Uniunea Sovietică și să aducă un punct echipei sale.

„Demult nu am jucat atît de bine. A fost evident că ne era dor de joc. În rezultat, am obținut o mare plăcere din acest proces,” a declarat Alhazov după joc.

Pe 6 aprilie la Moscova a început seria de primăvară a jocurilor „Ce? Unde? Cînd?”. Grigore Alhazov în vîrstă de 26 de ani este manager în cadrul unei companii pentru elaborarea produselor software și joacă în echipa lui Alesi Muhin.

Trebuie de notat că în Republica Moldova emisiunile "Ce? Unde? Cînd?" sînt difuzate cu o săptămînă întîrziere, de aceea telespectatorii moldoveni au putut să vadă succesul concetățeanului nostru ieri.

Acum doi ani Grigore Alhazov a obținut „Bufnița de Cristal”, fiind numit cel mai bun jucător al ediției de primăvară a jocului intelectual „Ce? Unde? Cînd?” de la Moscova.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

diaspora , Moscova , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.