20 aprilie 2015, 12:30 Realitatea moldovenească views 8717
Indonezia, interesată de importul de vinuri, legume şi fructe din Moldova
20 aprilie 2015, 12:30 Realitatea moldovenească views 8717

Indonezia, interesată de importul de vinuri, legume şi fructe din Moldova

Promovarea relaţiilor comercial-economice moldo-indoneziene a fost subiectul unei discuţii a viceministrului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vlad Loghin, cu o delegaţie a oamenilor de afaceri din Indonezia, condusă de Diar Nurbintoro, ambasadorul Republicii Indonezia în România, acreditat pentru Republica Moldova.

Viceministrul Vlad Loghin a informat oaspeţii despre sectorul agroindustrial al ţării, politicile promovate şi implementarea reformelor, interesul pentru identificarea noilor pieţe pentru export, precum şi despre oportunităţile pe care le oferă cadrul legislativ pentru dezvoltarea afacerilor în domeniu, se spune într-un comunicat al MAIA.

Oaspeţii au exprimat interes pentru importul de vinuri moldoveneşti, legume şi fructe procesate.

Ambasadorul Diar Nurbintoro a adresat o invitaţie specială companiilor vitivinicole din Moldova, de a participa la expoziţia specializată „Wine & Ceese" de la Jakarta, cu un stand al Republicii Moldova. În prealabil, s-a convenit ca partea moldavă să examineze posibilităţile de participare la ediţia din anul viitor, se mai spune în comunicatul citat.

Delegaţia indoneziană a efectuat o vizită la o vinărie unde se a discutat în vederea semnării unui contract de import a vinurilor.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Indonezia , import , vin , fructe si legume

Comentarii

 (2)
  • #2 Anton Răspunde Citează selecţia
    Vino v obmen na paru SLONOV I NESKOLIKO OBEZIEAN .
  • #1 Vaprosik Răspunde Citează selecţia
    Сравним: Молдова - зона рискованного земледелия. И Индонезия с вечным летом! Что у нас такое растет, чего нет в Индонезии?
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.