02 iunie 2015, 17:45 Realitatea moldovenească views 3404
La nouă cetăţeni moldoveni li s-a limitat accesul în UE
Foto: gagauzinfo.md
02 iunie 2015, 17:45 Realitatea moldovenească views 3404

La nouă cetăţeni moldoveni li s-a limitat accesul în UE

În ultimele 24 de ore, doi cetăţeni ai Republicii Moldova au primit refuz de a intra în Federaţia Rusă, iar alţi nouă conaţionali au avut acces limitat în UE, anunţă Poliţia de Frontieră.

În perioada de referință, au fost înregistrate mai multe acţiuni ilegale. O persoană a încălcat regulile de aflare în punctele de trecere; trei cetățeni străini au depășit termenul legal de ședere pe teritoriul Moldovei; o persoană a transportat ilegal bunuri materiale; o persoană aflată în conflict cu legea a fost reținută în punctul de trecere a frontierei și o persoană a încălcat frontiera de stat.

Conform datelor parvenite de la Direcţiile regionale ale Poliţiei de Frontieră, în punctele de trecere, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane şi mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

UE , Moldova , moldovenii , Rusia , interdicţie , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.