05 august 2016, 11:18 Realitatea moldovenească views 3609
În Moldova va fi lansată a treia ediţie a programului social de mentorat
05 august 2016, 11:18 Realitatea moldovenească views 3609

În Moldova va fi lansată a treia ediţie a programului social de mentorat

În Moldova va fi lansată a treia ediţie a programului social de mentorat "DARE 2 Change", care se desfăşoară sub sloganul "Descoperă în tine puterea de a îndrăzni!"

Programul este dedicat fetelor care au între 16 şi 23 de ani - fete cu nevoi speciale şi din familii social-vulnerabile, fete de etnie roma şi găgăuză, reprezentante ale comunităţii LGBT, fete ale căror părinţi sînt plecaţi peste hotare. În total, vor fi selectate 20 de tinere, care vor fi ghidate în activitatea lor de 20 de femei puternice şi modele de viaţă, absolvente a DARE Social Fashion Show şi DARE Leaders Academy.

Pe parcursul a trei luni, participantele vor învăţa să-şi dezvolte puterea feminină şi să devină lidere, să-şi cunoască drepturile şi să-şi descopere puterea interioară prin Art Terapie. În program sînt incluse şi traininguri despre dezvoltarea personală și profesională, PR şi comunicare, internet mobil şi tehnologii avansate, antreprenoriat şi scriere de business-planuri. Doritoarele pot completa formularul de înregistrare pînă pe data de 24 august. Mai multe informaţii aflaţi pe pagina de facebook DARE Social Fashion Show.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

femei , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1344 locuitori

Teleşeu este un sat şi comună din raionul Orhei. Teleşeu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1344 de oameni. Satul Teleșeu a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.