12 august 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 4861
Un concurs de granturi în valoare de 6,5 milioane de euro va fi lansat în sudul ţării
12 august 2016, 09:30 Realitatea moldovenească views 4861

Un concurs de granturi în valoare de 6,5 milioane de euro va fi lansat în sudul ţării

Proiectul „Susţinerea agriculturii şi dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia şi Taraclia" (SARD) lansează astăzi, în oraşul Taraclia, concursul de granturi oferite de Uniunea Europeană pentru renovarea infrastructurii, susţinerea sectorului de afaceri şi dezvoltarea iniţiativelor de cooperare intercomunitară în UTA Găgăuzia şi raionul Taraclia, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, iar valoarea totală a acestuia este de 6,5 milioane de euro.

Participanții la ceremonia de lansare a concursului de granturi vor fi informați despre tipurile de granturi oferite, condițiile de eligibilitate și procedura de aplicare.

Proiectul SARD, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), își propune ca în următorii trei ani să intensifice colaborarea între autoritățile naționale și cele regionale din UTA Găgăuzia și raionul Taraclia. Asta pentru ca împreună să contribuie la dezvoltarea social-economică a regiunii și a Republicii Moldova în general.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

concurs , grant , UE , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.