01 decembrie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 43560
Guvernul a numit trei secretari de stat (Foto)
01 decembrie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 43560

Guvernul a numit trei secretari de stat (Foto)

Cabinetul de miniștri a numit în funcții secretarii generali de stat la Ministerul Finanțelor, cel al Justiției și la Ministerul de Interne.

Astfel, concursul pentru suplinirea funcției de secretar general de stat la Finanțe a fost cîștigat de Ion Chicu, specialist în domeniul finanțelor publice. Chicu a deținut diverse funcții în cadrul Ministerului, inclusiv cea de viceministru.

Rectorul Academiei „Ștefan cel Mare", colonelul de poliție Simion Carp, a fost numit în funcția de secretar general de stat la MAI. Carp activează în structurile Ministerului din anul 1986.

La Ministerul Justiției, în funcția de secretar de stat, a fost numit Eduard Serbenco, cel care a deținut pînă în prezent funcția de viceministru.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

minister , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
1985 locuitori

Negrea este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Negrea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Hîncești și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1985 de oameni. Satul Negrea a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.