06 iulie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 3213
Parlamentul anunță concurs la funcția de director la ANRE
06 iulie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 3213

Parlamentul anunță concurs la funcția de director la ANRE

Comisia parlamentară Economie, Buget și Finanțe anunță un concurs pentru selectarea unui candiidat la funcția de director al Consiliului de Administrare al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Funcția era vacantă pînă acum, pentru că în luna februarie Parlamentul a desemnat doar patru membri din cei cinci care trebuie să fie în consiliul ANRE.

La concurs sînt invitați să participe cetățeni ai R. Moldova cu studii superioare tehnice, economice, financiare sau juridice, care au experiență de muncă de cel puțin zece ani în aceste domenii, inclusiv cel puțin trei ani în funcțiile de conducere ale autorităților publice sau în domeniile regulamentului ANRE.

„Candidatul pentru această funcție trebuie să aibă o reputație impecabilă, să vorbească fluent în limba de stat și limba engleza, să nu fie părtinitor politic la momentul depunerii documentelor pentru participarea la concurs”, sînt condițiile înaintate de Comisia Economie a Parlamentului.

Dosarele pot fi depuse pînă la 3 august, iar lista candidaților eligibili pentru concurs va fi anunțată pînă la 12 august. 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ANRE , director , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.