20 iulie 2020, 11:20 Realitatea moldovenească views 3796
Parlamentul se întrunește pentru a decide soarta Guvernului Chicu
20 iulie 2020, 11:20 Realitatea moldovenească views 3796

Parlamentul se întrunește pentru a decide soarta Guvernului Chicu

Parlamentul urmează să se întrunească astăzi la ora 14-00 pentru a dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Condus de Ion Chicu. Subiectul se regăsește pe ordinea de zi a Biroului Perlament care a început acum cîteva minute.

Potrivit premierului Ion Chicu, despre faptul că Legislativul urmează să se întrunească în ședință el a fost anunțat de speakerul Zinaida Greceanîi.

„După cum cunoașteți, astăzi la ora 14-00, din cîte știm preventiv, în Parlamentul Republicii Moldova se va dezbate moțiunea de cenzură semnată săptămîna trecută de reprezentanții a două partide politice. Din cîte am fost informat astăzi dimineața de doamna președinte al Parlamentului, astăzi se va convoca ședința Biroului permanent cu propunerea de a dezbate moțiunea astăzi la ora 14-00”, a declarat premierul în cadrul ședinței de azi a Guvernului.

De precizat că mai mulți deputați din opoziție au fost testați pozitiv la COVID-19, respectiv, numărul celor care ar putea vota moțiunea de cenzură este sub 51, ceea ce face imposibilă demiterea Guvernului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

parlament , guvern , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1975
Populația:
106 locuitori

Tudoreşti este un sat din cadrul comunei Bucuria, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Tudorești a fost înființat în anul 1975.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.