15 decembrie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 4772
Plahotniuc, Maia Sandu și Derek Hogan, cine-i șeful?
15 decembrie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 4772

Plahotniuc, Maia Sandu și Derek Hogan, cine-i șeful?

De la o vreme, toate mișcările politicienilor moldoveni seamănă cu mutările sofisticate ale lui Plahotniuc ,dar sforile le trage altcineva.

Tot mai des, politicienii, analiștii și experții moldoveni pomenesc numele oligarhului fugar. "Curtea Constituțională a devenit un instrument politic, ca pe timpul lui Plahotniuc", "Dodon folosește metodele lui Plahotniuc", "Sandu organizează un protest cu oamenii lui Plahotniuc", "Plahotniuc a contribuit la victoria Maiei Sandu în alegeri"... Acestea și alte declarații și concluzii similare dau societății impresia, că în Moldova oligarhul fugar ține în continuare totul sub control și că evenimentele evoluează în conformitate cu scenariul pregătit de el. Dar cel mai probabil, rolul oligarhului fugar în evenimentele din țară este prea exagerat . Pentru a percepe și înțelege corect evenimentele, probabil ele ar trebui privite altfel.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
62 locuitori

Artimonovca este un sat din cadrul comunei Javgur, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de oameni. Satul Artimonovca a fost fondat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.