27 octombrie 2017, 09:45 Personalități views 4411
Aniversarea de 65 de ani a lui Dorel Cojoc
27 octombrie 2017, 09:45 Personalități views 4411

Aniversarea de 65 de ani a lui Dorel Cojoc

Pe data de 27 octombrie 2017 Dorel Cojoc marchează cea de-a 65-a aniversare de la naștere. Din anul 1988 și pînă în prezent Domnia Sa ocupă postul de director general adjunct al renumitei Fabrici de Vinuri "Cricova" SA. Dlui este Cavaler al Ordinului "Gloria Muncii", fiind cunoscut în republică și în străinătate.

Dorel Cojoc a depus o muncă colosală pentru a avansa în carieră, parcurcînd un drum deloc ușor. Datorită posedării unor cunoștințe extrem de vaste, energiei, talentului, determinării sale în a-și atinge scopul propus, dar și al abilităților de comunicare, a ajuns la un nivel profesionalist înalt în muncă, căpătînd totodată faimă printre producătorii de produse vitivinicole, de cultivare și prelucrare a strugurilor. Activitatea sa de aproape treizeci de ani a și determinat, în mare măsură, succesele și rezultatele obținute, în special, la creșterea nivelului de dezvoltare economică a Combinatului de Vinuri "Cricova" S.A.

A fost realizată retehnologizarea completă a principalelor secții de producție ale fabricii, au fost instalate noi linii de îmbuteliere, a fost reînnoită baza tehnică și cea de producție, fiind create noi subdiviziuni structurale ale Combinatului.

S-a îmbunătățit considerabil calitatea produselor fabricate, a fost extins sortimentul. Sub supravegherea directă a Dlui în perioada 2006-2007, a fost reconstruit Complexul de Degustare din beciurile Cricovei. Dorel Cojoc se ocupă profesionist de dezvoltarea bazei de materie primă.

Dl Cojoc este înzestrat cu înțelepciune, simplitate și accesibilitate, este o persoană cu suflet mare și interese diverse, calități pe care le manifestă ani de zile atît în sînul familiei, cu cei apropiați, cu prieteni, cît și cu colectivul Combinatului.

Este un om împătimit cu adevărat de muncă, care nu uită niciodată de interesele întreprinderii și ale angajaților săi. Armonia deplină a calităților sale sufletești și de afaceri fiind un exemplu viu și demn, spre care ar trebui să tindă orice persoană, dar și unul elocvent ce ar putea omul realiza în viață, asemeni lui Dorel Cojoc.

Sincere și călduroase felicitări Dlui Dorel Cojoc cu ocazia frumoasei sale aniversări de 65 de ani de la naștere.

Vă dorim multă sănătate, succese în realizarea tuturor aspirațiilor și începuturilor dvs., noroc și fericire, pe care le meritați pe bună dreptate. Fie ca vioiciunea și optimismul care vă definesc să nu vă părăsească niciodată, iar credința într-un viitor luminos să formeze atitudinea pozitivă față de prezent.

La mulți ani!

Moldovenii.md și prietenii

Cuvinte cheie:

personalitati , Cricova , Aniversare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1425 locuitori

Răcăria este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răcăria și Uşurei. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 174 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1425 de oameni. Satul Răcăria a fost menționat documentar în anul 1809.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.