13 decembrie 2023, 12:45 Personalități views 1091
Valentina Naforniță și Cristian Spătaru l-au botezat pe fiul lor - Leonard
13 decembrie 2023, 12:45 Personalități views 1091

Valentina Naforniță și Cristian Spătaru l-au botezat pe fiul lor - Leonard

Zi importantă în familia sopranei Valentina Nafornița și a compozitorului Cristian Spătaru. Cei doi artiști și-au botezat astăzi fiul - pe Leonard, care a venit pe lume în data de 3 noiembrie.

Creștinarea micuțului a avut loc la o biserică din Capitală, iar la eveniment au participat apropiații familiei. Nafornița a publicat pe pagina sa de Instagram cîteva imagini video surprinse după botez, notează noi.md cu referire la tv8.

Pentru fericitul eveniment, celebra soprană a ales să poarte un palton creme, pantofi albaștri iar pe cap - o beretă. Și soțul ei a ales o ținută elegantă, all black.

Celebra soprană și compozitorul Cristian Spătaru au devenit oficial soț și soție pe 26 iulie, la o lună de logodnă. Pe 10 iunie, la împlinirea celor 36 de ani, interpreta a publicat imagini pe rețelele de socializare din care se observă că este însărcinată. Micuțul Leonard s-a născut în 3 noiembrie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valentina Nafornita , botezul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
969 locuitori

Movileni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Glodeni și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Movileni a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.