Mergi spre compartimentul: Muzica
17 mai 2017, 11:55 Muzica views 6093
Igor Dodon a înmînat distincții trupei SunStroke Project (Foto, Video)
17 mai 2017, 11:55 Muzica views 6093

Igor Dodon a înmînat distincții trupei SunStroke Project (Foto, Video)

Președintele Igor Dodon a oferit astăzi distincții de stat membrilor trupei „SunStroke Project".

„Sînt sigur că marea majoritatea, datorită acestor băieți, s-au simțit mândri de faptul că sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Vreau să vă mulțumesc pentru aceste sentimente, pentru ceea ce ați făcut pentru țara noastră și pentru imaginea Republicii Moldova. Voi ați făcut mai mult decât unii ambasadori fac în întreaga lor carieră diplomatică. Voi ați ridicat prestigiul și imaginea țării noastre la nivelul cel mai înalt", a declarat șeful statului.

Precizăm că, în acest an Republica Moldova a obținut cel mai bun rezultat din toate participările la Eurovision Song Contest. Țara noastră a fost reprezentată de trupa SunStroke Project cu piesa „Hey Mamma". Republica Moldova s-a clasat pe locul 3 din 26 de țări participante.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Populația:
425 locuitori
Prima atestare:

Rusca este un sat din cadrul comunei Lăpușna, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 425 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.