Mergi spre compartimentul: Muzica
20 septembrie 2013, 12:44 Muzica views 38739
20 septembrie 2013, 12:44 Muzica views 38739

Adriana Ochișanu, în public cu iubitul său (FOTO)

Foto: perfecte.md

Adriana Ochișanu și-a făcut apariția la ziua de naștere a lui Igor Cuciuc, însoțită de un bărbat necunoscut. Mai mulți dintre cei prezenți la petrecere au confirmat că acesta este iubitul interpretei despre care presa a mai scris anterior, procurorul Sergiu Zmeu.

Intrebata de Acasa in Moldova cine este bărbatul care a însoțit-o, interpreta a refuzat să ofere detalii. “De ce pe toată lumea interesează asta? Chiar mă enervați! Măi, altceva chiar nu aveți ce să întrebați?”, a răspuns artista plecînd fără a mai continua discuția.

Adriana Ochișanu și-a pus toată presa în cap după ce a anunțat deschis că a divorțat de soțul ei, instrumentistul Corneliu Botgros. Cei doi au împreună un fiu. Despărțirea nu a fost una ușoară. Fostul soț și părinții acestuia au acuzat-o că nu are grijă de copil și că este interesată mai mult de noul ei iubit. De partea cealaltă, Adriana a încercat să nu toarne gaz pe foc și a declarat doar că este îndrăgostită și că își dorește să întemeieze o nouă familie.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

monden , viata , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.