Mergi spre compartimentul: Muzica
15 noiembrie 2013, 14:36 Muzica views 11809
15 noiembrie 2013, 14:36 Muzica views 11809

Familia lui Constantin Moscovici trăiește clipe de bucurie


Foto: newsmoldova.ru

Familia artistului poporului din R. Moldova, Constantin Moscovici, trăiește clipe de bucurie. Soția talentatului naist și compozitor, Valentina, artistă emerită a R. Moldova, a adus pe lume la 6 noiembrie 2013 un fiu, relatează agenția Novosti - Moldova.

Este al doilea copil în familia Moscovici. Fiul cel mare al cuplului, Victor, are 23 de ani. El își face studiile de master la Universitatea Internațională din Berlin. În paralel studiază vocalul și saxofonul.

Într-un interviu exclusiv pentru agenție Moscovici a spus că copilul, care s-a născut la 06:15 în clinica "Mount Sinai" din Miami se va numi Christopher.

Muzicianul a spus că a fost prezent la naștere. Potrivit lui, mama și copilul se simt bine. Greutatea copilului la naștere a fost de 2.85 kg , iar înălțimea – 53 cm.

Moscovici a adăugat că lucrează la un nou proiect, o antologie a muzicii latinoamericane, împreună cu Marlow Rosado, care a produs albumul lui Ricky Martin și mulți alți cîntăreți celebri.

"Înregistrarea albumului are loc în studioul HIT FACTORY din Miami. Am semnat un contract cu casa de discuri BIG LABEL RECORD ", - a declarat Moscovici.

Sursa: newsmoldova.ru

Cuvinte cheie:

interpret , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.