23 noiembrie 2014, 17:57 Caleidoscop views 8120
23 noiembrie 2014, 17:57 Caleidoscop views 8120

Horoscopul pentru 24 noiembrie 2014


BERBEC: Saptamana debuteaza cu multa forforta in sfera profesionala. Intalnirile si dialogurile cu sefii vor fi furtunoase, deoarece exista sarcini de lucru nerezolvate. Aspectele financiare implicate in discutiile avute astazi de la serviciu te pot pune pe ganduri. Deocamdata este momentul actiunii si mai putin al castigurilor aferente. Vor veni si acestea la momentul potrivit.

TAUR: Ziua este favorabila achitarii facturilor, dezbaterilor pe teme financiare cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fereste-te de a-ti spune planurile de viitor sau de a emite pareri vizavi de investitiile altora. In a doua parte a zilei este posibil sa iei legatura cu cineva aflat in strainatate sau sa te ocupi de aspectele necesare unei calatorii.

GEMENI: Partenerul de viata sau o ruda apropiata iti pot cere ajutorul intr-o chestiune financiara. Fie este vorba de a oferi bani cu imprumut cuiva, de a oferi sfaturi, fie de a te ocupa de o mostenire. La randul tau primesti ajutor nesperat de la un coleg de serviciu, care apare pe neasteptate in preajma ta. Spre seara priveste evenimentele de astazi dincolo de aparente.

RAC: La serviciu ai multe si marunte de facut si pe deasupra va trebui sa te descurci singur. Colegii mai mult te incurca, asa incat fereste-te de sfaturile sau ajutorul lor material. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca esti obosit si nu merita sa iti consumi prea multa energie in campul muncii. Dupa-amiaza se intrezaresc dispute aprinse cu partenerul de viata.

LEU: In prima parte a zilei esti cu gandul la persoana iubita, copii sau la un hobby. Esti greu de scos din ale tale. De aceea ar fi bine sa iti aranjezi programul zilei, astfel incat sa iti rezolvi indatoririle socio-profesionale si sa nu-i necajesti pe ceilalti. Dupa-amiaza este posibil sa intampini neplaceri legate de sanatatea sistemului osos si articulatiilor.

FECIOARA: Este o zi in care ai sta mai mult acasa, alaturi de cei dragi. Chiar daca, din senin pot aparea discutii neplacute, cu putin efort si bunavointa veti ajunge la un numitor comun. Este bine sa iti planifici toate activitatile casnice pentru urmatoarele patru saptamani, deoarece ai si suport astral si material in acest sens. Spre seara este nevoie sa te ocupi fie de copii, fie de persoana iubita. 

BALANTA: Saptamana debuteaza cu multe discutii cu persoanele din anturajul apropiat, dar si cu vizite la rude sau prieteni. Afli informatii interesante despre unii cunoscuti, informatii pe care le-ai putea folosi cu succes in activitatile tale socio-profesionale. Totusi, infraneaza-ti tendinta de a spune chiar tot ce gandesti si de a oferi sfaturi, fara sa ti se ceara.

SCORPION: Chestiunile financiare de la locul de munca te pun pe ganduri. Cu toate ca sarcinile de lucru ti le indeplinesti corect si la timp, plata aferenta acestora lasa mult de dorit. Este bine sa te multumesti uneori cu satisfactia lucrului bine facut. Spre seara, o discutie cu un prieten de incredere iti va oferi solutii viabile de a-ti imbunatati veniturile.

SAGETATOR: In relatiile cu ceilalti esti schimbator, acestora fiindu-le dificil sa iti intre in voie. Starile sufletesti ti le poti gestiona cu putin efort si bunavointa. De aceea, astazi adopta o alimentatie naturista, ocupa-te doar de treburi usoare si programeaza-te la un salon de intretinere corporala. Spre seara, ti-ar prinde bine cateva cumparaturi, doar de dragul de a cumpara ceva drag sufletului tau.

CAPRICORN: Sanatatea este deficitara pe segmentele ficatului, de aceea fii prudent. Pe de o parte este bine sa te hranesti potrivit, iar pe de alta parte trebuie sa iti dozezi eforturile fizice. De evitat, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale, deoarece exista un risc crescut de erori. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

VARSATOR: Este o zi in care pot aparea dezamagiri, atat din partea prietenilor, cat si din partea celor care iti sustin proiectele sau activitatile socio-profesionale. Partenerul de viata sau colaboratorii sunt persoanele care te pot ajuta in perioada pe care o traversezi, deoarece sun observatori externi foarte buni deocamdata. Spre seara se recomanda odihna si o dieta de sezon.

PESTI: Forfota din domeniul profesional te provoaca mult astazi. Pe de o parte sefii te cheama la raport, pe de alta parte, colegii de munca iti obstructioneaza succesul. Ai incredere in fortele tale, asculta-ti vocea interioara si lasa barfele deoparte. A doua parte a zilei iti aduce in preajma prieteni si sustinatori adevarati. Totusi evita sa vorbesti prea mult.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.