04 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9357
Horoscopul pentru 4 aprilie 2015
04 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9357

Horoscopul pentru 4 aprilie 2015

BERBEC

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

TAUR

Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

GEMENI

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii - doar stii ca ai si tu destui! - vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

RAC

Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!

LEU

Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!

FECIOARĂ

Desi nu e genul tau sa te comporti asa, azi esti cam delasator si nu ai chef de nimic. Lenevesti prin casa, te ocupi de activitati domestice simple si sedentare, orice, numai sa nu fii prea solicitat fizic sau mental. Daca ai putea, ai dormi cateva ore in plus sau te vei culca mai devreme diseara, pentru ca simti ca nu ai energie si mai bine stai pe loc. Declicul vine din propria ta minte, pentru ca daca te complaci in aceasta situatie, vei simti ca ziua trece fara nimic interesant in program. De tine depinde sa te rupi de comoditatea care te copleseste si, chiar banale sa fie, sa te ocupi totusi de cateva sarcini mai interesante care sa nu te lase sa dormitezi langa soba.

BALANȚĂ

Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator... Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!

SCORPION

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

SĂGETATOR

Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba. Ai putea primi suficiente oferte sa fii ajutat, sustinut, completat, si chiar daca orgoliul iti spune sa nu primesti ajutor de la altii, ar fi bine sa-l accepti. Chiar daca nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci accepta sfaturi, idei, chiar si indrumare de la cei care vor sa ti se alature. Poate aveti un interes comun si merita sa va puneti laolalta energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalti sa ofere in aceasta situatie.

CAPRICORN

Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor. Nimic nu e mai placut pentru tine decat sa vezi atata lume ca apeleaza la tine, te cauta, iti cere parerea si sprijinul, fiind un semn ca esti apreciat iar valoarea ta este recunoscuta. Lasa modestia la o parte si foloseste-te de atuurile tale, pentru ca sigur detii ceva numai al tau care te scoate foarte bine in evidenta si de care au altii nevoie.

VĂRSĂTOR

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape. Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua. A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut.

PEȘTI

Suspiciunile care iti dau tarcoale pot avea si o latura constructiva, pentru ca te obliga sa cauti mai adanc semnificatia anumitor lucruri. Daca te opresti doar la ceea ce se vede la suprafata, ai putea extrage o concluzie eronata sau cel putin incompleta. Asculta de vocea interioara care te ghideaza spre ceea se ascunde in spatele acestor aparente. Probabil cineva te-a influentat in acest sens si acum, tinand cont de dubiile pe care ti le-a insuflat, vrei sa descoperi si cele mai mici amanunte. Verifica din mai multe surse ceea ce afli, nu te multumi cu o singura opinie, mai ales daca intuitia iti ridica mari semne de intrebare cu privire la veridicitatea celor aflate. Adevarul e ceva mai ascuns.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , oameni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1758
Populația:
7538 locuitori

Pelinia este un sat şi comună din raionul Drochia. Pelinia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7538 de oameni. Satul Pelinia a fost menționat documentar în anul 1758.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.