30 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4409
Horoscopul pentru 30 noiembrie 2015
30 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4409

Horoscopul pentru 30 noiembrie 2015

BERBEC

Daca stai inchis in tine si analizezi pe toate fetele cine stie ce problema care te obsedeaza, fii sigur ca va fi o zi posomorata. Ai in preajma ta persoane mult mai tonice si mai vesele care te invita in aventura lor, dar daca tu refuzi orice ocazie de a te simti bine, cum ai vrea sa depasesti acea stare? Iesi din casa, din spatiul trist in are te-ai retras de unul singur impovarat de griji care nu-si au rostul. Apar suficiente motive de distractie in preajma ta pe care merita sa le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar in fiecare zi: o invitatie la plimbare o iesire in natura, o discutie la telefon. Chiar daca nu ai chef la prima vedere, pofta vine mancand!

TAUR

Cine spune ca, de la o varsta, nu mai ai de invatat? Toata viata e un studiu continuu, ca atare nu te opri din intrebat, din explorat, din invatat! Si azi apare o situatie din care ai enorm de aflat si iata inca o experienta acumulata, pusa acolo, deoparte, in bagajul tau de informatii si cunostinte folositoare. Esti de acord ca nu trebuie niciodata sa ii inchizi mintea, urechile si inima pentru ca, din tot ce intalnesti clipa de clipa in calea ta, mai descoperi ceva util de pastrat in memorie. E o placere sa fii inca elev la scoala vietii!

GEMENI

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspciunile. De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot increderea deplina si rabdarea de a evolua pas cu pas pana la victoria finala? Ba da, deci scoate de la naftalina, din nou, aceste resurse: le ai, foloseste-le!

RAC

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

LEU

Iubirea nu vine intotdeauna in lumini sclipitoare, ci si in forme banale, pe care ai fi tentat sa le ignori. Totusi, azi trebuie sa fii atent la ce se petrece in jurul tau, pentru ca evenimentele prin care treci, desi marunte si nesemnificative, au conotatii speciale pentru inima ta. E ca si cum cea mai mare iubire a vietii tale apare in cel mai sters loc, dar, daca nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o sansa de iubire doar pentru ca nu e vorba de Fat Frumos calare pe cal alb in cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodata.

FECIOARĂ

Azi simti nevoia sa te retragi un pic din iuresul lumii, si cea mai potrivita activitate ar fi... bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatia familiei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatie care te pun la curent cu acest domeniu. Incerci retete noi, adopti un regim nou de viata, renunti la un aliment care nu-ti prieste, discuti cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente in hrana de zi cu zi, deci aspecte care tin de sanatatea ta si a familiei tale pornind de la ceea ce consumati. Nu te deranjeaza deloc postura de gospodina perfecta, sau, daca esti barbat, vei avea si tu aceeasi atractie spre gastronomie, sau macar spre a face cumparaturile casei.

BALANȚĂ

Atmosfera nu e prea placuta acasa, de parca fiecare membru al familiei ar avea ceva pe suflet si nu reuseste sa exprime prin cuvinte ce simte. Ar fi bine ca fiecare sa-si ia inima in dinti si sa spuna clar ce il macina, de ce ii este frica, ce nu ii convine, pentru ca sigur exista o rezolvare pentru toate. Decat sa pastreze fiecare in interiorul sau nemultumiri, dileme si frustrari, mai bine ati sta cu totii de vorba fata in fata, ca sa gasiti tot impreuna solutiile cele mai eficiente. La baza acestei stari apasatoare din locuinta voastra se afla un blocaj de comunicare, dar unul din voi trebuie sa lase primul garda jos si sa-l invite pe celalalt la dialog sincer.

SCORPION

Tot stai si analizezi la rece o situatie din care simti ca ai avut de suferit, dar nu mai are rost sa tot duci dupa tine procesele de constiinta. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna, dar inima ta face ce face si iar isi aduce aminte de ceea ce ai patimit candva. Fa acest efort sa treci peste toate fara resentimente, deci incearca sa te debarasezi de emotiile negative. Ce a fost a fost, profita de sansa de a ierta pentru ca iertarea se va dovedi a fi eliberatoare in situatia de fata. A sta sa tot invarti pe toate partile acelasi punct critic nu e deloc benefic linistirii tale interioare, ci te chinui singur fara rost. Uita, gata!

SĂGETATOR

Atmosfera este animata, tonica, plina de veselie in preajma ta, ca intr-o zi de sarbatoare. Aduni pe toti cei dragi alaturi de tine si traiti cu totii evenimente deosebite, ce va incarca pe toti de fericire. Mai rar ai parte de o atmosfera atat de placuta, in centrul atentiei fiind iubirea si copiii. Cat timp iti imparti timpul si energia intre aceste puncte centrale ale vietii tale, totul merge de minune, ca atare apleaca-te asupra celor mici, joaca-te cu ei, fa lectiile cu ei, coboara-te la nivelul lor sau petrece cat mai mult timp intr-o atmosfera romantica, ce te indeamna la exprimarea emotiilor si sentimentelor la cote maxime. Poate chiar acum te indragostesti, pentru ca iubirea pluteste in aer. Daca esti pregatit, primeste-o cu inima deschisa!

CAPRICORN

Iesi in lume pentru ca acolo, in medii cat mai pestrite si mai numeroase, ai marea sansa de a cunoaste pe cineva care ti-ar putea deveni de acum inainte un bun prieten sau partener. Il vei simti pe aceeasi lungime de unda, gandeste ca tine, actioneaza ca tine, deci te completeaza perfect. Chiar daca ai un talent cu totul special de a te apropia de oameni, de data aceasta acolo, in societate, o singura persoana iti va atrage atentia altfel decat restul lumii si simti ca acel om va juca un rol central in viata ta de acum inainte. Fii deci atent la cei care iti trec prin preajma, pentru ca vei simti ceva aparte in preajma celui ales.

VĂRSĂTOR

O zi de liniste totala nu ti-ar strica, daca ti-o poti permite, ca atare ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esential, portia ta de izolare, oaza ta de liniste. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi din casa. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

PEȘTI

Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2775 locuitori

Răspopeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Răspopeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 25 km de orașul Șoldănești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2775 de oameni. Pentru prima dată satul Răspopeni este menționat într-un document datînd din anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.