17 februarie 2012, 14:00 Caleidoscop views 3500
17 februarie 2012, 14:00 Caleidoscop views 3500

Pe Facebook vor fi introduse profiluri confirmate

În reţeaua socială Facebook în zilele următoare va fi introdusă funcția confirmării profilurile utilizatorilor renumiți. Despre aceasta ne relatează TechCrunch.

Potrivit publicației, administrația rețelei sociale va determina cine anume va primi propunerea de a-și confirma contul. Pentru confirmare utilizatorul va trebui să trimită o copie a documentelor sale la Facebook. După finalizarea procedurii aceste date vor fi eliminate de pe server.

Confirmarea contului le va permite starurilor să utilizeze în profilurile de pe reţeaua socială pseudonimele, care de asemenea vor fi verificate de angajaţii Facebook. Numele real, a cărui indicare este obligatorie va fi afişat într-un bloc de informaţii despre proprietarul paginii.

Un alt avantaj al profilurilor va fi apariţia lor mai frecventă în blocul "Pagini recomandate". Cu toate acestea, profilurile în sine nu vor avea note cu privire la faptul că sînt confirmate.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.