02 august 2017, 16:30 Caleidoscop views 44774
Află ce culori vor fi la modă anul viitor
02 august 2017, 16:30 Caleidoscop views 44774

Află ce culori vor fi la modă anul viitor

Tendințele în 2018 au fost deja prezentate de către Institutul Pantone Color, la show-ul International Home + Housewares, de către directorul executiv, Leatrice Eiseman.

Iată despre ce este vorba.

Culorile metalice pe care le cunoaștem sînt clasice, însă au tranziționat către o zonă mai neutră, după cum a spus Eiseman. Aceasta prezice și o tendință către irizare, deoarece ochiul uman nu poate evita deloc culorile perlate sau translucide, scrie eva.ro.

O altă tendință din 2018 va include o tranziție către culorile intense, trecînd de la pastelurile la modă în ultima perioadă de timp. Iar aceasta este o veste bună pentru toate persoanele care iubesc culorile strălucitoare. Culorile intense par a fi modalitatea perfectă de scoatere în evidență a stilului nostru intens de viață și a proceselor de gîndire de zi cu zi. Mai jos, poți regăsi cele 8 palete pe care te poți aștepta să le vezi anul viitor.

1. Resourceful: Această paletă este alcătuită din culori complementare de albastru și portocaliu. Aceasta este o combinație destul de interesantă de culoare, mixînd tonuri calde și reci, pe care nu poți evita să le privești.

2. Verdure: Culorile vegetale, cum ar fi verde-țelină, sînt combinate cu movuri asemănătoare celor de la fructele de pădure și albastru în paleta aceasta.

3. Playful: Gîndește-te la filmul Minions. Galben luminos și alte culori distractive se reunesc pentru această schemă de culori.

4. Discretion: Această paletă este alter ego-ul paletei Playful. Culorile subtile, cum ar fi Elderberry și Hawthorne Rose, oferă un nou sentiment de putere. Rozul a dezvoltat o putere mai mare decît în trecut.

5. Far-fetched: Culorile calde și pămîntii, cum ar fi Cornsilk Yellow, se amestecă împreună cu tonurile roșii.

6. Intricacy: Aceasta este o paletă de tonuri metalice neutre, cu accente dramatice precum Holly Berry Red și galben-sulf.

7. Intensity: Acesta este un amestec eclectic de culori care evocă un sentiment de forță, putere și sofisticare, toate echilibrate cu negru și auriu.

8. TECH-nique: Este vorba de culori strălucitoare precum turcoaz, roz și purpuriu. Această paletă prezintă nuanțele care par să strălucească din interior.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

moda , culoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1203 locuitori

Chirianca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Chirianca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Chirianca a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.