30 martie 2024, 13:00 Caleidoscop views 648
Cînd va da YouTube o veste bună creatorilor moldoveni de conținut
30 martie 2024, 13:00 Caleidoscop views 648

Cînd va da YouTube o veste bună creatorilor moldoveni de conținut

Pe segmentul moldovenesc de YouTube și pe aplicațiile videohostingului a reapărut publicitatea, care a dispărut acum cîțiva ani, însă acesta este un test preliminar.

Dacă va avea succes, pentru creatorii moldoveni de conținut va apărea și monetizarea.

Despre acest lucru a comunicat Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, menționînd că sînt în contact cu Google și YouTube, iar colegii au confirmat că monetizarea conținutului încă nu a început în Moldova.

"Acum are loc pretestarea posibilității de a include publicitate, ceea ce nu înseamnă monetizare. De îndată ce această funcție va fi disponibilă în regiunea noastră, vom informa publicul", a declarat pentru NM Alina Frunză, consilier în comunicare în cabinetul ministrului Dumitru Alaiba.

De menționat că pe segmentul moldovenesc de YouTube (pe site și în aplicațiile mobile, precum și pentru utilizatorii Smart TV) săptămîna aceasta a apărut publicitatea care dispăruse cu cîțiva ani în urmă.

Deocamdată utilizatorii segmentului de YouTube din Moldova văd reclame ale mărcilor străine și moldovenești

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

YouTube , publicitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1937
Populația:
791 locuitori

Bucuria este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tudoreşti și Bucuria. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cahul și la 168 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 791 de oameni. Satul Bucuria a fost întemeiat în anul 1937.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.