01 septembrie 2014, 15:47 Sport views 9216
Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)
Foto: facebook.com
01 septembrie 2014, 15:47 Sport views 9216

Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)

Artur Ioniţă a devenit primul jucător moldovean din istorie care a fost prezent într-un meci oficial din campionatul Italiei. Debutul mijlocaşului de la Hellas Verona s-a produs în prima etapă din seria A. Aseară echipă la care este legitimat Ioniță a înfruntat în deplasare echipa Atalanta.

Moldoveanul a intrat în teren în minutul 74 şi a ajutat-o pe Hellas să scoată o remiză, scor 0-0. Jucătorul naţionalei Moldovei a fost avertizat în minutul 85.

Tot în prima etapă, pentru Hellas a debutat singurul jucător din lume care a participat la patru mondiale în calitate de căpitan, fundaşul mexican Rafael Marquez.

Duminica trecută Artur Ioniţa a debutat oficial pentru Hellas în Cupa Italiei. Hellas Verona s-a impus cu 3-0 în faţa lui Cremonese.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , moldovenii , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.