18 martie 2015, 15:45 Sport views 7933
Boxerul Vlad Gavriliuc, premiant la un turneu internațional
18 martie 2015, 15:45 Sport views 7933

Boxerul Vlad Gavriliuc, premiant la un turneu internațional

Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc (52 kg) din Grmăncăuți (Briceni) s-a clasat pe locul trei la turneul internațional de tineret de la Vilnius (Lituania), au informat astăzi surse din cadrul federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

"Vlad Gavriliuc are toate calitățile pentru a se afirma pe viitor și la alte turnee: forța necesară, reacție, viteză, joc bun de picioare, lovituri precise. Depinde deja de modul cum va aborda în continuare antrenamentele, cum se va acomoda la exigențele din ring la nivel de seniori", a declarat pentru agenție antrenorul său, Petru Caduc.

La turneu au participat șase boxeri moldoveni, care au fost însoțiți de antrenorul Andrei Gușan. "Cu regret, doar Vlad Gavriliuc a devenit premiant. Dar, în clasamentul general am ocupat un onorabil loc cinci printre cele 20 de echipe participante", a declarat tehnicianul.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan (56 kg), originar din Grimăncăuți, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

box , moldovenii , medalie , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
385 locuitori

Molochișul Mic este un sat din cadrul comunei Vadul Turcului din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mic alcătuia 385 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mic a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.