01 noiembrie 2015, 14:25 Sport views 6845
Cristian Chirița a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă
01 noiembrie 2015, 14:25 Sport views 6845

Cristian Chirița a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă

Moldoveanul Cristian Chiriţa a devenit campion mondial în concursul pe echipe la tenis de masă – ITTF Cadet Chalenge 2015, care s-a desfăşurat în perioada 23-31 octombrie în oraşul Sharm El Sheikh din Egipt, transmite IPN.

În meciul final, sportivul de 19 ani, care a făcut echipă cu Cristian Pletea din România, Medardas Stankevicius din Lituania şi Truls Moregard din Suedia, au învins în mod suprinzător reprezentativa Asiei cu scorul de 3-0. La precedentele 5 ediții, europenii au fost învinși de sportivii din Asia. La feminin, s-a impus America Latină, care a dispus cu 3-1 echipa Europei.

Anul trecut, Andrei Puţuntică a cucerit titlul de campion mondial la tenis de masă pentru cadeţi. Împreună cu românul Cristian Pletea, sportivul moldovean a obţinut această performanţă la proba de dublu.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Campionat , tenis de masă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.