29 februarie 2016, 10:38 Sport views 6302
„Turneul de Tenis de Masă HOSPICE Angelus” la Chișinău (Foto)
29 februarie 2016, 10:38 Sport views 6302

„Turneul de Tenis de Masă HOSPICE Angelus” la Chișinău (Foto)

HOSPICE Angelus a organizat cea de a 5-a ediție a evenimentului „Turneul de Tenis de Masă HOSPICE Angelus". Evenimentul este organizat anual în beneficiul copiilor și adulților cu maladii incurabile în stadiu avansat și/sau terminal.

La eveniment au participat amatori de tenis. Participanții au format câte o echipă a câte 2 jucatori pentru care trebuia să facă o donație de minimum 1500 MDL/echipă către HOSPICE Angelus.

Toți banii colectați în urma evenimentului au fost direcționați către asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă oferite copiilor si adulților cu boli incurabile.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi/sau terminal. În 2015, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

 

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

caritate , Chisinau , turneu , sport , tenis de masă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1975
Populația:
106 locuitori

Tudoreşti este un sat din cadrul comunei Bucuria, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Tudorești a fost înființat în anul 1975.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.