19 martie 2016, 15:10 Sport views 6474
Informaţii despre biletele la meciul Moldova-Belgia
19 martie 2016, 15:10 Sport views 6474

Informaţii despre biletele la meciul Moldova-Belgia

Bilete pentru meciul Moldova-Belgia din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret la fotbal pot fi procurate de la casele stadionului Zimbru începând de duminică, 20 martie. Până acum biletele puteau fi procurate doar online, transmite IPN.

La casele stadionului biletele vor putea fi procurate între orele 10.30 şi 19.00. Preţul biletelor este între 30 şi 60 de lei în funcţie de sectorul ales.

Totodată, Federaţia Moldovenească de Fotbal oferă posibilitatea ca 50 de microbişti să câştige câte un bilet gratuit. Aceştia pot merge astăzi, 19 martie, la o întâlnire cu căpitanul selecţionatei U21 — Dan Spătaru. Întâlnirea are loc la ora 17.00, la Tucano Coffee din cadrul Shopping MallDova.

În preliminariile Campionatului European de fotbal la tineret, Moldova este într-o grupă cu Cehia, Belgia, Muntenegru, Malta şi Letonia. După 6 meciuri disputate Moldova se clasează pe ultimul loc având 4 puncte. Pe primul loc în grupă se află Cehia, care are 11 puncte, fiind urmată de Belgia – cu 9 puncte.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , bilet , Moldova , Belgia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.