14 mai 2016, 11:50 Sport views 5964
Luptătoarea Mariana Cherdivară-Eșanu va reprezenta RM la JO de la Rio
14 mai 2016, 11:50 Sport views 5964

Luptătoarea Mariana Cherdivară-Eșanu va reprezenta RM la JO de la Rio

Republica Moldova va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august) și cu luptătoarea de stil liber Mariana Cherdivară-Eșanu.

Faptul ca atare a devenit certitudine ieri. Federația Internațională de Lupte a informat federația națională de profil că Oksana Herhel (Ucraina) a fost depistată pozitiv la controlul antidoping. Aceasta o învinsese în semifinala turneului olimpic de calificare pe Mariana Cherdivară-Eșanu. În urma descalificării luptătoarei ucrainene, dreptul de a participa la Olimpiadă i-a revenit sportivei moldovene.

Anterior în posesia biletelor olimpice de acreditare au intrat luptătorii de stil liber Evgheni Nedealco și Nicolae Ceban. "Acesta-i un succes, un rezultat al muncii depuse de antrenori, federație", astfel a concluzionat succint președintele Federației Moldovenești de Lupte Victor Peicov.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

lupte libere , Jocurile Olimpice , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.