28 iulie 2017, 11:15 Sport views 4428
Luptătorul Pavel Voronin a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale
28 iulie 2017, 11:15 Sport views 4428

Luptătorul Pavel Voronin a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale

Luptătorul Pavel Voronin a cîștigat medalia de bronz la Jocurile Mondiale de la Wroclaw (Polonia).

În limitele categoriei de greutate 91 kg, el l-a învins pe marocanul El Yacoubi Tawfik, dar în semifinale i-a cedat polonezului Mateusz Pluta. În meciul pentru medalia de bronz, Voronin a dispus de brazilianul Alves Willer.

Din lotul condus de Eugen Musalimov au mai evoluat Alexandru Bejenaru (75 kg), Denis Teleșman (81 kg) și Adrian Gologan (86 kg), dar aceștia au pierdut în sferturi.

Moldova va mai avea reprezentanți la dansurile sportive. Cuplul Gabriele Goffredo – Anna Matus, care la ediția trecută au cucerit aurul, va evolua la proba latino, iar perechea Dumitru Cușnir – Valeria Gumeniuc va concura în proba standard.

Jocurile Mondiale reunesc circa 4.000 de sportivi care concurează în 37 de sporturi, între care sporturi olimpice și alte genuri de sport care nu figurează în programul Jocurilor Olimpice, precum bowling, wakeboard, escaladă, biliard, sumo, kickboxing sau dansuri sportive. Competiția de la Wroclaw se va încheia pe 30 iulie.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , sport , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.