29 iulie 2023, 12:00 Sport views 1252
Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit bronzul la Festivalul Olimpic al Tineretului European
29 iulie 2023, 12:00 Sport views 1252

Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit bronzul la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit medalia de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European – EYOF Maribor 2023. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului național olimpic și sportiv din Republica Moldova.

Potrivit Comitetului, Andrei Peaticovschi a obținut patru victorii în categoria de greutate 81 kg, cu grecul Nikolaos Tzagkidis, sîrbul Dusan Grahovac, slovenul Maj Kavnik și croatul Ivan Brnada.

„Andrei a pierdut doar în semifinale în fața turcului Emir Ari”, au precizat reprezentanții Comitetului, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.

Festivalul Olimpic al Tineretului European 2023 din Maribor, Slovenia, este dedicat tinerilor sportivi din 50 de state membre ale Asociației Europene a Comitetelor Olimpice.

Festivalul are loc în perioada 23-29 iulie 2023, iar Republica Moldova este reprezentată de 24 de sportivi. Aceștia concurează la următoarele probe de sport: atletism, judo, natație, tenis, ciclism și gimnastică artistică.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
336 locuitori

Floreni este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de oameni. Satul Floreni a fost înființat în anul 1949.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.