20 martie 2015, 12:39 Sănătate views 18285
Declarație șocantă!
Foto: ziuaconstanta.ro
20 martie 2015, 12:39 Sănătate views 18285

Declarație șocantă! "Medicamentele sînt fabricate pentru a reduce populaţia"

Declarația unui chimist zguduie omenirea după ce a spus că "toate medicamentele sînt fabricate pentru a reduce populaţia."

"Tineţi minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm", a spus chimistul Shane Ellison.

Astfel în industria doctoriilor ar fi vorba despre un model de business care se bazează pe ideea de a oferi oamenilor medicamente toată viaţa iar cînd dispar simptomele se trece la următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

"Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sînt periculoase, ineficiente, provocînd aceleaşi efecte pentru care ele sînt concepute", a mai spus chimistul.

De asemenea au mai spus că aproximativ "125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii."

Sursa: observator.tv

Cuvinte cheie:

populatia , viata , sanatate , medicamente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1184 locuitori

Şestaci este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şestaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Şoldăneşti și 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1184 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Șestaci datează din anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.