16 august 2014, 10:15 Sănătate views 10853
Un medicament va fi retras din farmacii
Foto: primehealth.ae
16 august 2014, 10:15 Sănătate views 10853

Un medicament va fi retras din farmacii

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a dispus retragerea de pe piața farmaceutică din Moldova a unguentului Oxolină. Dispoziția a fost semnată de către directorul instituției, Alexandru Coman, și făcută publică astăzi.

Decizia a fost luată în baza rezultatelor analizelor efectuate de Laboratorul pentru Controlul Calităţii Medicamentelor. Specialiștii au depistat cîteva nereguli în ceea ce privește condițiile de păstrare a unguentului.

În urma controlului efectuat, instituția a mai dispus sistarea livrării preparatului în farmaciile din țară și nimicirea stocurilor rămase la producători.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

medicamente , Moldova , farmacii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
101 locuitori

Picus este un sat din cadrul comunei Ochiul Roş, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 101 oameni. Satul Picus a fost menționat documentar în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.