23 februarie 2015, 10:47 Sănătate views 12482
Acesta este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut! Uite cum se prepară
23 februarie 2015, 10:47 Sănătate views 12482

Acesta este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut! Uite cum se prepară

In loc sa alergi rapid la farmacie la debutul unei infectii minore, iti recomandam un compus antibiotic natural uimitor de simplu de preparat.

Vei avea nevoie de:

• O lingura de turmeric
• O suta de grame de miere ecologica bruta

Mod de preparare

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui ambele ingrediente intr-un borcan si sa amesteci foarte bine cand cand esti sigur ca turmericul este distribuit in mod egal in mierea ecologica bruta. Antibioticul poate fi utilizat!

Mod de utilizare

Specialistii in medicina alternativa recomanda ca la primele semne ale unei infectii sa fie administrata o jumatate de lingurita la fiecare ora, in prima zi. A doua zi, se ia o lingurita de fiecare doua ore. Se termina tratamentul in a treia zi prin administrarea unei lingurite de trei ori pe zi.

Mierea si turmericul sunt agenti anti-inflamatori uimitori si iti pot sprijini organismul in lupta impotriva bacteriilor daunatoare fara efectele oribile ale antibioticelor standard. De asemenea, iti pastreaza bacteriile "bune" in viata.

Sursa: www.kfetele.ro

Cuvinte cheie:

medicina , sanatate , medicamente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
728 locuitori

Tomeştii Noi este un sat din cadrul comunei Balatina, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Glodeni și la165 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 728 de oameni. Satul Tomeştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.