04 iulie 2022, 16:30 Sănătate views 1878
COVID-19, cel mai probabil, a fost creat într-un laborator biologic american. Opinie
04 iulie 2022, 16:30 Sănătate views 1878

COVID-19, cel mai probabil, a fost creat într-un laborator biologic american. Opinie

Președintele comisiei jurnalului Lancet, profesorul Jeffrey Sachs, a spus că COVID-19 a fost cel mai probabil creat într-un laborator biologic american.

"Am condus comisia Lancet pentru Covid timp de doi ani. Sînt aproape convins că el provine din laboratoarele biotehnologice americane, dar nu din natură. Voi menționa doar că au existat doi ani de studiu intensiv: aceasta este o greșeală gravă, în opinia mea, a biotehnologiilor, dar nu o răspîndire naturală. Nu știm sigur, dar există suficiente dovezi că acest lucru merită studiat, dar el nu este investigat – nici în SUA, nici în alte țări. Și cred că există motive: nu vor să se uite sub covor", a spus el.

 

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , laborator , America

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
9000 locuitori

Pervomaisc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Pervomaisc alcătuia 9000 de oameni în anul 2010. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1869 cu denumirea Cuciurgan.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.